Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Τι γίνεται με το «Greek Idol»;


Το μεγάλο… μπαμ έγινε με την ανακοίνωση της συμμετοχής του Ν. Καρβέλα, ως προέδρου της κριτικής επιτροπής, στο νέο talent showτου ALPHA «Greek Idol».

Τώρα, αν ισχύουν οι πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, και η… «Μπουμπούκα», Ευγενία Μανωλίδου θα συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή, γυρίζοντας οριστικά την πλάτη στον ΑΝΤ1. Δημοσιεύματα θέλουν τη μαέστρο – παρουσιάστρια να έχει πάρει το ok από το μεγάλο αφεντικό του σταθμούς, Κριστόφ Μάινους και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Λίγες μερές νωρίτερα είχε ακουστεί και το όνομα του Γιώργου Θεοφάνους για το «Greek Idol». Οι πληροφορίες ήθελαν τον κριτή του X– Factor να είχε πολύωρη συζήτηση με τον κ. Μάινους που κατέληξε τελικά σε συμφωνία, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ποιο πόστο θα αναλάβει.

Αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν,  τότε αναμένεται η κριτική επιτροπή του νέου talent show να... κλέψει την παράσταση  και τα αίματα να… ανάβουν!

Το σίγουρο πάντως είναι ότι μέσα σε λίγες μέρες ο ALPHA θα ανακοινώσει οριστικά τους συντελεστές του Greek idol, αφού την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι ακροάσεις σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: