Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Σταμάτησαν το μπλόκο, συνεχίζουν την απεργία οι Αιγύπτιοι αλιεργάτες

Απεργία Αιγύπτιων αλιεργατών στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης Έληξε το μπλόκο για τους ιδιοκτήτες αλιευτικών σκαφών στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας, αλλά οι Αιγύπτιοι αλιεργάτες συνεχίζουν την απεργία, με αίτημα την αύξηση των αποδοχών και την ασφάλιση τους στο ΙΚΑ.
Απεργία Αιγύπτιων αλιεργατών στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης Οι απεργοί αποφάσισαν να σταματήσουν το μπλόκο ύστερα από συνάντηση που είχαν με τους πλοιοκτήτες χωρίς να έχει γίνει γνωστό σε τι ακριβώς συμφώνησαν, ενώ γίνονται ενέργειες και από την κυβέρνηση της Αιγύπτου, αφού οι Αιγύπτιοι αλιεργάτες απασχολούνται στην Ελλάδα με βάση διακρατική συμφωνία.
Έκκληση στην κυβέρνηση να πάρει μέτρα για να σταματήσει η εκμετάλλευση των Αιγύπτιων αλιεργατών και να εφαρμοστεί η εργατική νομοθεσία για τους Έλληνες και ξένους εργάτες, απευθύνει η συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ "Αυτόνομη Παρέμβαση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: