Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Σοκαρισμένος ο Βασίλειος από το χτύπημα

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Ο γνωστός Ελληνας σχεδιαστής δεν μπορεί ακόμη να συνέλθει από το μεγάλο σοκ που υπέστη ανήμερα της γιορτής του, μια ξεχωριστή βραδιά για εκείνον, που ήθελε να τη γιορτάσει συντροφιά με αγαπημένους του φίλους.

Αν και έχουν περάσει έξι μέρες από το θλιβερό συμβάν, εξακολουθεί να πονάει και το οίδημα δεν έχει υποχωρήσει. Αλλά και οι στενοί φίλοι του που βρίσκονται στο πλευρό του και του συμπαρίστανται έχουν σοκαριστεί από την εικόνα του. Ισως να χρειαστεί καιρός μέχρι να επουλωθούν πλήρως τα σημάδια στο πρόσωπό του και αυτό είναι κάτι που τον ανησυχεί. «Σκέφτομαι ότι πρέπει να ταξιδέψω στη Νέα Υόρκη γιατί τον Φεβρουάριο διοργανώνω εκεί ένα μεγάλο σόου και φοβάμαι πως δεν θα είμαι καλά μέχρι τότε!» μας λέει εκφράζοντας την αγωνία του. Η συνέχεια της βραδιάς αποδείχθηκε για τον Βασίλειο ο χειρότερος εφιάλτης.

Το φινάλε της γιορτής του γράφτηκε στην κυριολεξία με αίμα αφού το πρόσωπό του ήταν γεμάτο αίματα και το κεφάλι του πονούσε φρικτά. Ο Βασίλειος μίλησε αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιπέτειά του περιγράφοντας με λεπτομέρειες τι ακριβώς συνέβη. Η απορία πάντως «γιατί να δεχτεί τη γροθιά, χωρίς να φταίει σε τίποτα» δεν έχει φύγει μέχρι σήμερα από το μυαλό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: