Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια στη Μακεδονία


Στη σύλληψη 24 ατόμων που φέρονται ότο εμπλέκονται στη διενέργεια τυχερών παιχνιδιών προχώρησε η Αστυνομία, μέσα στο μήνα Δεκέμβριο, στη κεντρική Μακεδονία.
         Από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ημαθίας Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής  πραγματοποιήθηκαν 536 έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ηλεκτρονικά παίγνια – «φρουτάκια») βεβαιωθήκαν 20 παραβάσεις, συνελήφθησαν 24 άτομα, κατασχέθηκαν 8 παιγνιομηχανήματα, 8  ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 3 ζάρια, 106 παιγνιόχαρτα και το χρηματικό ποσό  των 2.972 ευρώ.
         Επίσης κατά το ίδιο χρονικό διάστημα διενεργήθηκαν 104.153 έλεγχοι σε οχήματα, βεβαιώθηκαν 8.779 τροχονομικές παραβάσεις και συνελήφθησαν 47 άτομα. Από το σύνολο των παραβάσεων που βεβαιώθηκαν, οι 3.801 είναι για υπερβολική ταχύτητα και οι 285 για μέθη.
          * Στην Παραλία Πιερίας,  αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 68χρόνο ο οποίος φέρεται ότι διενεργούσε το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι "Παπάς". Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι: Ο συλληφθείς  διώκεται με απόφαση του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, με την οποία καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης είκοσι (20) ημερών για παρόμοιες παραβάσεις. (enet.gr) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: