Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Αννα Μουγκλάλις: Ελληνογαλλίδα που ανάβει φωτιές

Ηθοποιός, μοντέλο, μούσα του οίκου Coco Chanel, ευτυχισμένη μανούλα, η Anna Mouglalis μπορεί να φαίνεται ότι έχει κατακτήσει τα πάντα! Η πανέμορφη μελαχρινή με τα σαρκώδη χείλη και το περήφανο περπάτημα ό,τι κι αν κάνει στέφεται με επιτυχία. Ζει με τον σκηνοθέτη Samuel Benchetrit, με τον οποίο έχει μια κόρη που ονομάζεται Σαούλ (γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 2007).

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Η κούκλα Ελληνογαλλίδα γεννήθηκε 26 Απριλίου του 1978 στη Νάνδη από Γαλλίδα μητέρα κι Ελληνα πατέρα.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Μετά από λίγο καιρό σπουδών στη Femis φλας, μπήκε στο Conservatoire National Superieur d’ Art dramatique (CNSAD) στο Παρίσι, όπου σπούδασε υπό την καθοδήγηση του Daniel Mesguich μέχρι το 2001.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Το 1997 η Αννα ξεκίνησε θεατρική καριέρα ως βοηθός σκηνοθέτη του Πασκάλ Μισέλ. Από το ευρύ κοινό ανακαλύφθηκε στα τέλη του 2000 χάρη στη «Σοκολάτα», θρίλερ του Claude Chabrol στο οποίο συμπρωταγωνιστούσε με τον Jacques Dutronc και την Isabelle Huppert.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να εξακολουθήσει να είναι η μούσα του διάσημου γαλλικού οίκου μόδας και να κάνει σούπερ ταινίες.

ΤΡΕΛΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ: Το γεγονός ότι ενσάρκωσε την ίδια την Coco Chanel στην ταινία «Cοco Chanel & Igor Stravinsky», που συμμετείχε εκτός συναγωνισμού στο 62ο Φεστιβάλ Καννών 2009. Φυσικά, και το ότι επιλέχθηκε από τον ίδιο τον Karl Lagerfeld (το 2002) για να γίνει η επίσημη πρέσβειρα της Chanel.

Δεν υπάρχουν σχόλια: