Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Βρέθηκε ο Σύρος Χότζα που είχε απαχθεί στην Κύπρο



Εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στο Τραχώνι, με δεμένα τα χέρια και περιλουσμένος με πετρέλαιο, ο Σύρος Χότζας ο οποίος είχε απαχθεί την περασμένη Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στις 6:00 σήμερα το πρωί, κάτοικος του χωριού Τραχώνι ενημέρωσε την Αστυνομία ότι λίγα λεπτά νωρίτερα άγνωστος αλλοδαπός του οποίου τα χέρια ήταν δεμένα με πλαστικό σφικτήρα και ο οποίος μύριζε έντονα πετρελαιοειδή επισκέφτηκε την οικία του και ζήτησε βοήθεια.
Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και του αστυνομικού σταθμού Επισκοπής επισκέφτηκαν τη σκηνή και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για τον Σύρο Χότζα, ο οποίος απήχθηκε την περασμένη Πέμπτη.
Ο Χότζας ανέφερε στην Αστυνομία ότι οι απαγωγείς του τον μετέφεραν σε αγροτικό δρόμο παραπλεύρως του δρόμου Τραχωνίου – Ασωμάτου και τον εγκατέλειψαν.
Σύμφωνα με τον ίδιο, προηγουμένως, οι απαγωγείς του, οι οποίοι ήταν 4, του έδεσαν τα χέρια και τον περιέλουσαν με πετρέλαιο.
Ο Χότζας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: