Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

“Καλαματιανός” server για διαδικτυακό παιχνίδι


Λίγες μέρες μετρά ο νέος δωρεάν server του διαδικτυακού παιχνιδιού Lineage 2, ο οποίος έχει... “καλαματιανή” υπογραφή! Στις μέρες μας τα διαδικτυακά παιχνίδια έχουν φανατικούς φίλους όλων των ηλικιών και από όλο τον κόσμο. Με αυτά μπορείς από τον υπολογιστή σου να παίξεις και να γνωριστείς με άτομα από όλο τον κόσμο.
Στηρίζονται στην ιδέα δημιουργίας ενός χαρακτήρα με τον οποίο παίζει κανείς και όσο περισσότερο παίζει, τόσο “δυνατότερος” γίνεται ο χαρακτήρας του και αποκτά περισσότερα “οφέλη” από το κάθε παιχνίδι στο οποίο συμμετέχει.
Πρόσφατα μία ομάδα νέων Καλαματιανών φαν του διαδικτυακού παιχνιδιού Lineage 2 ίδρυσαν τον πρώτο δωρεάν server του παιχνιδιού για τη Μεσσηνία. Στην ομάδα αυτή ανήκουν 4 άτομα ηλικιών από 18 έως 30 ετών, τα οποία παράλληλα με τις εργασίες τους ασχολούνται για χόμπι με το αντικείμενο.
Για να παίξει κανείς στο συγκεκριμένο server των... “δικών μας παιδιών” δε χρειάζεται παρά μόνο να προμηθευ-τεί το patch του server, το οποίο μπορεί εύκολα να αποκτήσει, στέλνοντας ένα mail στο: L2noob@hotmail.com. Αλλες πληροφορίες που σίγουρα ενδιαφέρουν τουςφανατικούς και μη, είναι ότι ο server έχει τα εξής rates: xp:15x, sp:15x, adena:25x. Επίσης διαθέτει deluxe buffer και teleport system, καθώς και tvt και άλλα events.
Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το σχετικό γκρουπ στο Facebook με τίτλο: Lineage 2 “Noob” Server.Ξεκινήστε να παίζετε κι εσείς και καλή σας επιτυχία! Γ.Σαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: