Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

«Δεν μετανιώνω για τίποτα, σιχαίνομαι τα τρωκτικά»



Ο Νίκος Μουρατίδης μιλά στη zougla.gr για τα φιλμάκια που ανασύρθηκαν από το χρονοντούλαπο και είδαν και πάλι το φως της δημοσιότητας μετά από 30 ολόκληρα χρόνια.

Δηλώνει ότι δεν καταλαβαίνει γιατί προκλήθηκε τόσο μεγάλος θόρυβος, ότι δεν έχει μετανιώσει για τίποτε από όσα έχει πράξει στη ζωή του, και δεν επιτρέπει σε κανέναν να μολύνει εκείνα τα ωραία, όπως λέει, χρόνια.

«Ήταν η δεκαετία του 1970 και ήμασταν ελεύθερα πνεύματα. Ήμουν σπουδαστής κινηματογράφου στη σχολή Σταυράκου. Έχω παίξει ρόλους όπως ο ξεπεσμένος βασιλιάς, ο γέρος, το τραβεστί ή ο μπουζουξής».

Ο κ. Μουρατίδης βρέθηκε στο στόχαστρο για μία σειρά από ερασιτεχνικά «φιλμάκια», όπου υποδύεται εν είδει καμπαρέ μία αμφισεξουαλική persona. Η σειρά αυτών των μικρών ταινιών αναμεταδόθηκε κατά κόρον από γνωστά blogs, ενώ αποτέλεσε και το αντικείμενο πρωτοσέλιδου της εφημερίδας «Espresso» με τίτλο « Η αλήθεια για το βίντεο-σοκ του Νίκου Μουρατίδη».

Ακούστε τη συνομιλία της «zougla.gr» με τον Νίκο Μουρατίδη:





Η zougla.gr έλαβε μία επιστολή από τον κ. Μουρατίδη, η οποία έχει ως εξής:

«Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει μια άνευ λόγου συζήτηση που έχει συνοδευτεί από μια ακατάσχετη μπουρδολογία γύρω από κάποια βίντεο στα οποία εμφανίζομαι με γυναικεία αμφίεση.

Τα βίντεο αυτά είναι ερασιτεχνικά φιλμ 8mm που γυρίζαμε σπουδαστές στην κινηματογραφική σχολή του Λυκούργου Σταυράκου.

Είναι φιλμ σπουδαστών.

Σαν αυτά πού όλοι κάναμε τα πάντα και όλοι βοηθούσαμε στα φιλμάκια των υπολοίπων συμφοιτητών μας.

Έτσι λοιπόν υπάρχουν φιλμάκια στα οποία υποδύομαι ένα γέρο φαφούτη, ένα ξεπεσμένο βασιλιά, μια τραβεστί, ένα ρεμπέτη με μουστάκι κτλ. κτλ.

Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτά τα φιλμάκια των νεανικών μας χρόνων, των χρόνων που σαν σπουδαστές σκηνοθεσίας γοητευόμασταν από τον γερμανικό κινηματογράφο και από την γαλλική νουβέλ βαγκ και δεν επιτρέπω σε κανένα άνανδρο που κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του να μολύνει εκείνη την περίοδο της ζωής μου.

Σιχαίνομαι τα παντός είδους τρωκτικά και τα περί αυτών ερπετά που μας έχουν κατακλύσει. Και όπως είναι φυσικό, όλα αυτά τα αποκρουστικά, εμετικά και απεχθή όντα δεν έχουν και ονοματεπώνυμο!

Μακάρι όλοι αυτοί να είχαν περάσει τέτοια χρόνια σαν τα δικά μας. Δεν θα ήταν τόσο κομπλεξικοί, μίζεροι και σιχαμένοι».

Νίκος Μουρατίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: