Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Μενεγάκη - Λάτσιος: Ανακοίνωση διαζυγίου με... e-mail !

Με μια σοβαρή και μετρημένη ανακοίνωση ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη γνωστοποίησαν την απόφασή τους να χωρίσουν μετά από εννιά χρόνια γάμου στη διάρκεια των οποίων απέκτησαν τρία παιδιά.

H κοινή ανακοίνωση στάλθηκε τα media με e-mail και από την άποψη αυτή διεκδικεί "βραβείο πρωτοτυπίας"...

“Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλεόν ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα, αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους.

Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους” αναφέρει η ανακοίνωση που εστάλη από το προσωπικό e-mail του Γιάννη Λάτσιου υπογράφεται και από τους δυο.

Ελπίζουμε τα ΜΜΕ να επιδείξουν το αναγκαίο σεβασμό εκτιμώντας την ειλικρίνεια και την ευπρέπεια της ανακοίνωσης. Η ύπαρξη τριών μικρών παιδιών ας προβληματίσει εκ των προτέρων όσους πιστεύουν ότι βρήκαν θέμα να ασχοληθούν στους χαλεπούς τηλεοπτικούς καιρούς που ζούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: