Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Το πρόγραμμα έχει μόνο πάρτι

Δεν πτοούμαστε με τίποτα! Δεν γνωρίζουμε τι σημαίνει κούραση κι έτσι συνεχίζουμε με ανεξάντλητη διάθεση για χορό και διασκέδαση, αφού οι προ(σ)κλήσεις εκεί έξω είναι πολλές. Κατ' αρχάς, επειδή μας έχει λείψει η θαλασσίτσα, θα πάμε στο Kitchen Bar στη μαρίνα της Ζέας. Το πανέμορφο αυτό στέκι με τη θέα στη μαρίνα με τα γιοτ κάνει σήμερα μεγάλο πάρτι με καλεσμένο τον ραδιοφωνικό παραγωγό Σπύρο Παγιατάκη, ο οποίος από τον πρώτο όροφο, όπου στεγάζεται το bar section του μαγαζιού, θα μας μυήσει στον house music κόσμο του. Στα νότια προάστια, με θαλασσινή αύρα, θα δοθεί μεγάλη συνέχεια στη νύχτα μας στο Free, το οποίο σήμερα θα κοσμούν απέξω αμέτρητα αυτοκίνητα Smart! Μη σας κάνει εντύπωση, αφού απόψε οι Smart fans διοργανώνουν την πρώτη συνάντησή τους για το νέο έτος και θα το γιορτάσουν για τα καλά!

Ανεβαίνοντας προς κέντρο, πρώτη προτεραιότητα για τους λάτρεις της progressive μουσικής είναι το Venue club, που για ακόμα μια Παρασκευή φιλοξενεί ένα top όνομα από το εξωτερικό και σήμερα είναι σειρά του μετρ της progressive παγκόσμιας σκηνής Nick Warren. Για πιο mainstream γούστα, με γνωστά και επιλεγμένα ξένα και ελληνικά ακούσματα, το Vitrine «λέει» πολύ, γιατί έχει όλα όσα απαιτούνται για να περάσεις καλά με την παρέα σου, όπως καλή μουσική, ωραία κοκτέιλ, chic διακόσμηση και πάνω απ' όλα το party feeling που οφείλει να αποπνέει ένα club που θέλει να είναι κορυφαίο. Επιμέλεια: ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΑΝΤΕΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: