Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΟ: «Ναυάγιο» με Ματεράτσι


Ο Μάρκο Ματεράτσι υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση την Παρασκευή και λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως η Ίντερ δεν παραχωρεί τον «Matrix».
Άναψε... κόκκινο η Ίντερ
Aπό την πρώτη στιγμή οι πιθανότητες να έρθει στον Παναθηναϊκό ο Μάρκο Ματεράτσι ήταν λίγες. Αυξήθηκαν μετά το ενδιαφέρον του παίκτη αλλά υπήρχαν εμπόδια που έμοιαζαν και τελικά ήταν αξεπέραστα.
Σύμφωνα με τον Παναθηναϊκό στην επαφή που είχε η πλευρά του ποδοσφαιριστή με την Ίντερ το απόγευμα της Παρασκευής έγινε σαφές ότι δεν παραχωρείται με τους όρους που ζητάει το «τριφύλλι» και πολύ δύσκολα θα αποχωρήσει από το Μιλάνο μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Κίβου.
Φυσικά οι απαιτήσεις του «Matrix» που άγγιζαν τα 3 εκατ. ευρώ δεν υπήρχε περίπτωση να καλυφθούν από τους «πράσινους» και κάπως έτσι κλείνει αυτό το κεφάλαιο.
Στην... ιστορία η αρθροσκόπηση
Πλέον, περνά στην... ιστορία, μιας και από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός απέσυρε το ενδιαφέρον δεν έχει καμία σημασία, η αρθροσκόπηση που έκανε ο παίκτης το απόγευμα της Παρασκευής.
Πάντως, στις χθεσινές συζητήσεις του Αντωνίου με τον «Matrix», η πλευρά του ποδοσφαιριστή είχε ενημερώσει για την επέμβαση, η οποία σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ίδιου θα τον αφήσει εκτός για περίπου δέκα με δεκαπέντε ημέρες. Στην Κηφισίας και Αλεξάνδρας τόνιζαν πως αυτή η εξέλιξη δεν επηρέασε καθόλου το... ναυάγιο.
Και ο μήνας έχει 8
Το ημερολόγιο γράφει 8 Ιανουάριου και ο περίφημος... killer για την άμυνα του Παναθηναϊκού ακόμη αναζητείται. Για την περίπτωση του Ματεράτσι που φάνταζε εξ'αρχής πολύ δύσκολη στο «πράσινο στρατόπεδο» θα μπορούσαν να κρατήσουν πιο χαμηλά την μπάλα. Η αισιοδοξία που «έβγαινε» στηριζόταν στο... πουθενά.
Ναι μεν ο παίκτης έδειχνε ζεστός αλλά τα λεφτά που ζητούσε ήταν εξωπραγματικά. Λεφτά που περίμεναν να πληρώσει ο... Μοράτι και δεν είχαν διάθεση να δαπανήσουν σε καμία περίπτωση. Όση αδυναμία και να έχει στον Ματεράτσι ο πρόεδρος της Ίντερ δεν θα μπορούσε να βάλει το χέρι στο τσέπι και να τον... πληρώσει για να πάει στην Ελλάδα! Η πρόταση στους «νερατζούρι» ήταν ουτοπική και το θέμα θα έπρεπε να κλείσει από το βράδυ της Πέμπτης και ήδη να αναζητείται ο επόμενος.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: