Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Λεβαδειακός: Πήρε τον Ισπανό τερματοφύλακα Βαγέχο

Μία εξαιρετική μετεγγραφή ολοκλήρωσε ο Λεβαδειακός στην προσπάθειά του να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα. Οι Βοιωτοί απέκτησαν τον 35χρονο Ισπανό τερματοφύλακα Χαβιέρ Λόπεθ Βαγέχο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σαραγόσα και υπέγραψε το συμβόλαιό του, διάρκειας 1,5 έτους.
Ο Βαγέχο έχει μακρά καριέρα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Οσασούνα, Βιγιαρεάλ, Ρεκρεατίβο Ουέλβα και Σαραγόσα, καταγράφοντας 328 συμμετοχές σε Πριμέρα και Σεγούνδα Ντιβιζιόν. Πέρασε από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας, όμως ουδέποτε κατάφερε να χτυπήσει με αξιώσεις της πόρτα της ανδρών.

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού

«Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε χθες το μεσημέρι ο Ισπανός τερματοφύλακας με μακρά θητεία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, Χαβιέρ Λόπεθ Βαγιέχο. Μετά από συνάντηση που είχε μαζί του ο Πρόεδρος κ. Κομπότης, ο Ισπανός «πορτιέρο» υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1,5 ετών με την ΠΑΕ Λεβαδειακός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: