Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Iταλία: Υπόθεση εκβιασμών και πάλι από παπαράτσι

Η Ιταλία βρίσκεται και πάλι για δεύτερη φορά, μπροστά σε μία νέα υπόθεση εκβιασμού διασήμων από παραράτσι, με την αστυνομία να εξετάζει τέσσερα άτομα ύποτα για εκβιασμό.
Πρόκειται για δύο φωτογράφους, ένα στέλεχος φωτογραφικού πρακτορείου και έναν επιχειρηματία του χώρου των δημοσίων σχέσεων.
Ένα από τα πιο γνωστά θύματα στη νέα αυτή υπόθεση εκβιασμών, είναι ο εγγονός του ιδρυτή της Fiat Τζιάνι Ανιέλι, Λάπο Έλκαν, από τον οποίο οι εκβιαστές λέγεται ότι εισέπραξαν περί τις 300.000 ευρώ για να μη δημοσιεύσουν φωτογραφίες με άγνωστο περιεχόμενο.
Τα στοιχεία που διαθέτει η αστυνομία, είναι σοκαριστικά για την ιταλική κοινή γνώμη, η οποία ωστόσο είναι συνηθισμένη στο θέμα, καθώς ήδη παρόμοια υπόθεση, τους έχει απασχολήσει στο παρελθόν όταν καταδικάστηκε μάλιστα ο φωτογράφος  Φαμπρίτσιο Κορόνα, πολύ γνωστός στις VIP προσωπικότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: