Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Και πάλι διόδια στο τμήμα Μαλιακός-Κλειδί


Την επαναλειτουργία των διοδίων που είχε διακοπεί λόγω του κλεισίματος των Τεμπών, από τις 11 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε», στο τμήμα Μαλιακός-Κλειδί του ΠΑΘΕ, αλλά και την έναρξη λειτουργίας του νέου σταθμού διοδίων στο Κλειδί Αιγινίου.
Ο μόνος σταθμός στον οποίο οι τιμές για όλες τις κατηγορίες οχημάτων παραμένουν σταθερές είναι αυτός της Πελασγίας.
Για τους υπολοίπους σταθμούς οι τιμές στα διόδια Μοσχοχωρίου έξω από την Λάρισα μειώνονται για όλες τις κατηγορίες των οχημάτων ενώ στο σταθμό διοδίων του Πυργετού η διέλευση θα είναι ελεύθερη για όλες τις κατηγορίες των οχημάτων έως ότου αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Κοιλάδα των Τεμπών.
Στα διόδια Λεπτοκαρυάς οι τιμές για όλες τις κατηγορίες των οχημάτων μειώνονται λόγω της έναρξης λειτουργίας του νέου σταθμού στο Κλειδί Αιγινίου.
Οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι άρχισαν τις διαμαρτυρίες μια και θα πληρώνουν διόδια για έναν ανύπαρκτο δρόμο που όχι μόνο δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν αλλά τους ταλαιπωρεί μετά την κατολίσθηση στα Τέμπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: