Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Την έβγαλε από τη θέση της ο υπέρβαρος συνεπιβάτης...



ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΗ μόλις στο μισό κάθισμα, αφού το υπόλοιπο είχε καταλάβει υπέρβαρος συνταξιδιώτης της, αναγκάστηκε να ταξιδέψει αεροπορικώς από την Αθήνα προς το Λονδίνο μία Ελληνίδα επιβάτις. Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες της, οι αεροσυνοδοί της ξένης εταιρείας δεν της άλλαξαν θέση, με αποτέλεσμα για περίπου ένα τρίωρο να ζήσει σε συνθήκες ασφυξίας!
Το μόνο που κατάφερε ήταν να τραβήξει σε βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο τον συνεπιβάτη της που ζύγιζε πάνω από 200 κιλά και να καταγγείλει στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) την αεροπορική εταιρεία, απαιτώντας αποζημίωση για την ταλαιπωρία που υπέστη.
Το συμβάν αυτό ήταν ένα από τα 556 περιστατικά... αεροπορικής τρέλας που κατέγραψαν συνολικά το 2009 τα αρμόδια γραφεία της ΥΠΑ, τα οποία υποδέχονται καταγγελίες επιβατών εις βάρος των αεροπορικών εταιρειών που παραβιάζουν τους κανονισμούς προστασίας των ταξιδιωτών.
Τον περασμένο χρόνο οι καταγγελίες των επιβατών αφορούσαν κυρίως αδικαιολόγητες ματαιώσεις ή καθυστερήσεις πτήσεων, άρνηση επιβίβασης λόγω διπλοκρατήσεων θέσεων και απώλειες ή φθορές αποσκευών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: