Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Όταν ο γαμπρός είναι αντιπαθής στον πεθερό

Φωτογραφία
Τι Γιάννης, τι Ιωάννης. Κι όμως, υπάρχει διαφορά και μάλιστα αγεφύρωτη. Διότι Γιάννης λέγεται ο πατέρας της 23χρονης Τατιάνας, την οποία θέλει να παντρευτεί ο Ιωάννης στην τηλεταινία «Ο γάμος της κόρης μου» (Τετάρτη, στις 22.00, Μega) που σκηνοθέτησε ο Νίκος Κουτελιδάκης σε σενάριο Χριστίνας Κοτζάμπαση με τον Γιάννη Μπέζο στον ρόλο του πατέρα- μέλλοντα πεθερού και τον Γιώργο Χρυσοστόμου στον ρόλο του φίλου- επίδοξου γαμπρού. Ο Ιωάννης αναστατώνει τη ζωή του Γιάννη. Όχι μόνο επειδή έχει δεσμό με την Τατιάνα και θέλει να την παντρευτεί, αλλά διότι ως ηθοποιός που είναι, «εισβάλλει» και στη νέα σειρά, όπου πρωταγωνιστεί ο Γιάννης- καταξιωμένος ηθοποιός-, διεκδικώντας τον ρόλο του γιου του. Ο Γιάννης γίνεται έξαλλος και προσπαθεί με κάθε μέσο να αποδείξει ότι ο υποψήφιος γαμπρός είναι απατεώνας και ατάλαντος. Αρχίζει να μηχανορραφεί, να στήνει πλεκτάνες για να απαλλαγεί από τον Ιωάννη και να μη γίνει ο γάμος της κόρης του. Παίζουν επίσης οι Μπέσυ Μάλφα και Ευγενία Δημητροπούλου.
ΦΩΤΟ: Ο Γιάννης Μπέζος με την κόρη του Ευγενία Δημητροπούλου (νύφη) και τον Γιώργο Χρυσοστόμου (γαμπρό) στην τηλεταινία «Ο γάμος της κόρης μου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: