Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Ανέλαβε την ευθύνη ο Ζίκο και ο Μπάγεβιτς μίλησε για τη σημασία της νίκης


Ο Ζίκο μπορεί να ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα του Ολυμπιακού γιατί όπως είπε έτσι έπρεπε να κάνει ωστόσο μίλησε και για λάθος νοοτροπία των παικτών του από το ξεκίνημα του αγώνα. Απάντησε για τις επιλογές του και τόνισε ότι τώρα πρέπει να είναι «ψυχροί».Αρχικά λοιπόν ο βραζιλιάνος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» είπε:
«Δυστυχώς είναι ένα πολύ δυσάρεστο αποτέλεσμα. Είχαμε να παίξουμε ένα ντέρμπι, αλλά οι παίκτες μου δεν μπήκαν με τη νοοτροπία που θα έπρεπε, έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους για δέκα λεπτά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στη συνέχεια δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα», τόνισε ο Βραζιλιάνος προπονητής και πρόσθεσε: «Δεν παίξαμε με τον τρόπο που ξέρουμε, δεν παίξαμε γρήγορα και με τη μία, αλλά κάναμε πολλές άστοχες σέντρες που διευκόλυναν την άμυνα της ΑΕΚ. Μετά το γκολ που πετύχαμε οι παίκτες μας ηρέμησαν, χαλάρωσαν και έδωσαν την ευκαιρία στην ΑΕΚ να πετύχει δύο γκολ. Πρέπει να είμαστε ψυχροί και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας όπως έχουμε κάνει τόσο καιρό για να φτάσουμε στο στόχο μας».
Μπάγεβιτς: Μας χρειάζονται κι άλλες μεγάλες νίκες
Ο προπονητής της Ένωσης είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν εύκολη η νίκη. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Για 15-20 λεπτά ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία. Ευτυχώς ισοφαρίσαμε γρήγορα. Προσπαθούσαμε, είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Σημαίνει πολλά αυτή η νίκη μετά από όλα αυτά. Μας χρειάζονται κι άλλες μεγάλες νίκες. Θέλουμε να είμαστε μέσα στα πλέι οφ, στον τελευταίο στόχο που μας έχει μείνει. Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες, ας συνεχίσουμε έτσι.
Mε δικαίωσε αμέσως ο Τζιμπούρ, όχι μόνο εμένα, αλλά όλους. Δεν είναι θέμα αν είναι καλός παίκτης, το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχε παιχνίδια. Ήμουν προβληματισμένος μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Δεν έχω άποψη για τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός. Έχω άποψη για άλλες.
Μέσα στο παιχνίδι αλλάξαμε δύο φορές την τακτική μας και ζητήσαμε το κάτι παραπάνω, σύμφωνα με αυτά που είχαμε κάνει προπονήσεις.

Ο Σάχα είναι καλός τερματοφύλακας, αλλά τελευταία δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Συμβαίνει με όλους τους παίκτες. Πήγε πολύ καλά ο Αραμπατζής, στην τελευταία φάση μας έσωσε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: