Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Ενα κλικ μια ιστορία

Από όλες τις εστεμμένες των καλλιστείων που έχω γνωρίσει η Ρέα Τουτουντζή κατέχει τα πρωτεία στην καρδιά μου! Εκτός από μια αληθινή κούκλα, η οποία μάλιστα φόρεσε και διεθνή κορόνα ομορφιάς, παρέμεινε πάντα ένα γλυκό κορίτσι και δεν καβάλησε το καλάμι ποτέ.

Την πρωτογνώρισα την άνοιξη του 1994, όταν στέφθηκε Σταρ Ελλάς και της πήρα συνέντευξη για το περιοδικό «Τηλεθεατής». Συναντηθήκαμε σε ένα γνωστό ρεστοράν κάτω από την Ακρόπολη και αμέσως κατάλαβα ότι η Ω-Ρέα ήταν πάνω απ’ όλα αυτό που λέμε «καλό παιδί». Ολο γέλαγε μέσα από τη ψυχή της και σε κέρδιζε από την πρώτη στιγμή!

Στη συνέχεια, τη γνώρισα καλύτερα στις Φιλιππίνες, όπου η Ρέα έδινε τη μάχη της ανάμεσα σε περίπου εκατό καλλονές από όλον τον κόσμο για μία θέση στη δεκάδα. Θυμάμαι που είχα πάει σε μια πρόβα της σε ένα τεράστιο στάδιο στη Μανίλα, όπου θα διεξαγόταν ο διαγωνισμός (μαζί με τον αείμνηστο Γιώργο Πρεβελάκη και τη βοηθό του και φίλη μου Μίνα Αγγελοπούλου), και εντυπωσιάστηκα με τον καλοσυνάτο τρόπο που συμπεριφερόταν στους διοργανωτές και στις συνυποψήφιές της. Αντίθετα με τις περισσότερες συνυποψήφιές της που είχαν τη γνώριμη έπαρση των «Μις», μιας και αισθάνονταν απρόσιτες και «βασίλισσες», εκείνη ήταν πολύ απλή και γλυκιά με όλους και με όλες. Με δυο λόγια, η Ρέα είχε ήδη κερδίσει τη θετική γνώμη των κριτών με τον καλό χαρακτήρα της!

Οταν έγινε η τελική βραδιά, το όνομά της εκφωνήθηκε από τα πρώτα που μπαίνουν στη δεκάδα. Μόλις το άκουσα, έμεινα με το στόμα ανοιχτό, γιατί η χώρα μας είχε πάρα πολλά χρόνια -από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 με την Τίνα Ρούσσου, που κέρδισε την τρίτη θέση- να συμπεριληφθεί ανάμεσα στις δέκα καλύτερες θέσεις του διαγωνισμού Μις Υφήλιος. Η Ω-Ρέα όμως είχε βάλει πλώρη και για την πεντάδα. Αλλά και για την πρωτιά ακόμα!

Τελικά, εξελέγη τρίτη αναπληρωματική Μις Υφήλιος και παράλληλα κέρδισε και δύο βραβεία για την καλή φυσική της κατάσταση, αλλά και για το ωραιότερο σώμα ανάμεσα στις υπόλοιπες Μις του διαγωνισμού. Πήρε συνολικά τρία τρόπαια, τα οποία ήταν πάρα πολύ βαριά, γιατί μετά το τέλος της βραδιάς εγώ τα κουβάλησα στο ξενοδοχείο όπου μέναμε, αλλά και ένα καθόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό σε αμερικανικά δολάρια.

Η Ρέα Τουτουντζή είναι από τις ελάχιστες «Μις» που βγήκαν από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και δεν αξιοποιήθηκαν στη συνέχεια στο κανάλι... Οπως συνέβη με τόσες άλλες -χωρίς τη δική της διεθνή επιτυχία- που χρησιμοποιήθηκαν ως συμπαρουσιάστριες στον «Πρωινό καφέ» και σε άλλες εκπομπές. Πολύ αργότερα, κατάφερε με το σπαθί της να παίξει στο σινεμά και σε τηλεοπτικά σίριαλ!
ΥΓ.: Από έξοδό μας σε ρεστοράν στη Μανίλα, με τους σερβιτόρους να παίζουν μουσική με τα… μαχαίρια, τα κουτάλια και τα πιρούνια.  ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: