Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Άρχισαν ... τα όργανα των αγροτικών κινητοποιήσεων


Στον οδικό κόμβο της Νέας Τρίγλιας στη Χαλκιδική, κρατούν παραταγμένα (εκτός οδοστρώματος) τα τρακτέρ τους οι ελαιοκαλλιεργητές-γεωργοί της περιοχής.
Στη σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί για αύριο το μεσημέρι, θα αποφασίσουν για το τι θα πράξουν στο προσεχές διάστημα.
Οι ελαιοκαλλιεργητές διεκδικούν μέτρα αναπλήρωσης του εισοδήματός τους εξαιτίας της μεγάλης πτώσης της τιμής του προϊόντος. Εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Κατερίνα Μπατσελή αφού όπως λένε «όλες οι προσπάθειες για μια συνάντηση μαζί της έπεσαν στο κενό».
Ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να λάβουν μέρος στον κοινωνικό διάλογο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί 25-26 Ιανουαρίου στο Ζάπειο Μέγαρο, γιατί όπως λένε, "αποτελεί χοροεσπερίδα δίχως ουσία".
Πάντως γενικότερα παρατηρείται κινητικότητα αυτές τις ημέρες στο χώρο των αγροτών, ενόψει των σχεδιαζόμενων κινητοποιήσεων του κλάδου που ξεκινούν στις 15 Ιανουαρίου και προβλέπουν –μεταξύ άλλων- αποκλεισμούς οδικών αξόνων. Στο πλαίσιο αυτό οι αγρότες των Σερρών σχεδιάζου να προχωρήσουν σε αποκλεισμό της εθνικής οδού από/προς τα σύνορα, στις 18 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: