Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Η μεγάλη μάχη της Λεονάρδου

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η πρωταγωνίστρια του «Ρεμπέτικου» και μια από τις πιο ιδιαίτερες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου. Κλονίστηκε σοβαρά η υγεία της Σωτηρίας Λεονάρδου, αλλά το παλεύει - όπως πάλεψε όλη της τη ζωή για να αντεπεξέλθει σε κάθε δυσκολία. Στο πλευρό της τραγουδίστριας του λαϊκού πάλκου («που κουβαλάει το μεγαλείο όλων εκείνων των μεγάλων σταρ με το μπλαζέ ύφος», όπως έγραψε ο γερμανικός Τύπος μετά την προβολή της ταινίας του Κώστα Φέρρη) στέκεται σύσσωμο το συμβούλιο της Eνωσης Τραγουδιστών Ελλάδας, το οποίο την ενισχύει ηθικά και υλικά, αλλά και οι συνάδελφοί της, που την εμψυχώνουν και τη στηρίζουν με έναν καλό λόγο.

Η «Espresso» επικοινώνησε με την κόρη της Σωτηρίας Λεονάρδου, η οποία απλά αρκέστηκε να επιβεβαιώσει τη δυσάρεστη είδηση: «Ναι, ναι. Εχει πρόβλημα με την υγεία της, αλλά δεν θα ήθελα να σας ενημερώσω για το ιατρικό πρόβλημα». Τη ρωτήσαμε αν είναι σπίτι. «Ναι, σπίτι είναι» μας απάντησε. «Θέλει χρόνο να αναρρώσει;» ήταν η επόμενή μας ερώτηση. «Ναι, θέλει χρόνο» παραδέχτηκε η νεότερη Λεονάρδου.

Η διοίκηση της ΕΤΕ έστειλε άμεσα έγγραφο στο υπουργείο Υγείας ζητώντας να της καλύψει τα νοσήλια και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί η τραγουδίστρια προκειμένου να γίνει σύντομα καλά.

«Δεν θέλω να είμαι προσκολλημένη σε ότι έχω κάνει, αλλά να κοιτάζω αυτά που θα έρθουν», είχε δηλώσει η Σωτηρία Λεονάρδου σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Και τα καλύτερα σίγουρα έρχονται, αφού η Σωτηρία έχει τέτοια δύναμη μέσα της που θα σταθεί ξανά στο πάλκο να μας μαγέψει με τις επιτυχίες της, όπως με το «Καίγομαι» του Σταύρου Ξαρχάκου.

«Εμένα δεν με καθιέρωσε κανένα σύστημα ούτε έχω τίποτα υποστηρικτές οι οποίοι με σπρώχνουν... Ξέρετε τώρα!», είχε ξεκαθαρίσει στην ίδια συνέντευξη. Η Σωτηρία έχει τους πιστούς της. Είναι αυτοί που την ακολουθούν σε κάθε εκδήλωσή της. Γι’ αυτό το νέο της διπλό CD με τον τίτλο «Sing City» παρουσιάζει μεγάλη κίνηση στα δισκοπωλεία, μια και σε αυτό ξεδιπλώνει μια άλλη πτυχή του ταλέντου της στο τραγούδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: