Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Πρώτος με διαφορά ο Παναθηναϊκός

Μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας παραμένει ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη - επίδειξη δύναμης επί του Εργοτέλη με 4-1 και την ήττα σοκ του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ με 1-2.

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του αγώνα, καθώς μόλις στο 9ο λεπτό, ο Φραγκουλάκης βρήκε από τα δεξιά τον Ρομάνο, ο οποίος έδωσε στην ομάδα της Κρήτης προβάδισμα.

Ο Σισέ είχε όμως διαφορετική άποψη και έτσι στο 26, αφου εκμεταλεύτηκε μία κόντρα της μπάλας και έφερε το σκορ στα ίσα.

Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, στο 44, μετά από πολύ καλή συνεργασία του Σαλπιγγίδη με τον Κατσουράνη, ο δεύτερος πάσαρε με τακουνάκι στον Καραγκούνη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-1.

Το 3-1 έγραψε πάλι ο Σισέ, ο οποίος μετά από ωραία σέντρα του Λέτο, βρήκε τη μπάλα στο κέντρο της άμυνας του Εργοτέλη και την έστειλε με άνεση στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, στο 94, ο Λέτο έκανε το τελικό 4-1.

Στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του Αβράαμ Παπαδόπουλου, το οποίο  αμφισβητήθηκε καθώς ο Μήτρογλου που ήταν σε θέση οφ σάιντ έκανε κίνηση για να σπρώξει τη μπάλα. Ο βοηθός ακύρωσε το γκολ, αλλά ο διαιτητής Καλοπουλος, μετά από συνενόηση με τους επόπτες, το κατοχύρωσε.

Έξι λεπτά αργότερα, στο 33, ο Σκόκο βρήκε τη μπάλα εξώ από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 44 βρέθηκε μόνος με το Νικοπολίδη και έγραψε το 1-2, δίνοντας στην ΑΕΚ τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: