Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας στη Ρωσία


Tο Νταγκεστάν συνεχίζει να αποτελεί τον μεγάλο «πονοκέφαλο» του Ντμίτρι Μεντβέντεφ και του Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς το τελευταίο διάστημα καταγράφεται νέα έξαρση στα περιστατικά βίας που συνδέονται με τον ισλαμικό φονταμενταλισμό.


Αυτή τη φορά, στην Μαχασκάλα, πρωτεύουσα της περιοχής (που βρίσκεται στις βορειοανατολικές υπόρειες του Καυκάσου, δίπλα στην Τσετσενία), τουλάχιστον έξι αστυνομικοί σκοτώθηκαν και 14 πολίτες τραυματίσθηκαν από επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένο αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με τοπικά πρακτορεία ειδήσεων, ο καμικάζι επιχείρησε να ρίξει το αυτοκίνητό του σε κτίριο της τροχαίας στην πρωτεύουσα του Νταγκεστάν, Μαχασκάλα, αλλά πριν εκραγεί, παρεμποδίστηκε από αστυνομικό όχημα, το οποίο τού έκλεισε το δρόμο.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι ο αριθμός των θυμάτων θα ήταν πολύ μεγαλύτερος, εάν το αστυνομικό όχημα δεν είχε κλείσει το δρόμο στο παγιδευμένο αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: