Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Χριστούγεννα αύριο στην Ρωσία..

Χριστούγεννα αύριο για εκατομμύρια Ρώσους αλλά και όλους όσους ακολουθούν το παλιό ημερολόγιο. Οι πόλεις της Ρωσίας από το ένα άκρο στο άλλο σφύζουν από ζωή και δίνουν την δική τους διάσταση στην μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης.

Ο επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Πατριαρχης Κϋριλλος, χαιρετίζει τους Ορθόδοξους πιστούς για τα αυριανά Χριστούγεννα. Σύμφωνα με αυτόν, η Θεία Γέννηση το βράδυ στην Βηθλεέμ μας βοηθάει να δούμε τη σύγχρονη ζωή με μια ασυνήθιστη και απροσδόκητη άποψη.
Αυτό που φαινόταν σημαντικό, ξαφνικά φαίνεται ασήμαντο, δίνοντας θέση στο μεγαλείο και την ομορφιά της αιώνιας αλήθειας του Θεού.
Στο μεταξύ, ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας κατήγγειλε ότι η αιώνια αλήθεια και τα θεία τώρα παύουν να είναι ιδανικά.
 "Οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να αντιδρούν επιθετικά γιατί ο σύγχρονος άνθρωπος βιώνει την προπαγάνδα της ηθικής ανευθυνότητας, τον εγωισμό, τον καταναλωτισμό, της άρνησης, της αμαρτίας που είναι και τα θεμελιώδη προβλήματα της ανθρώπινης ύπαρξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: