Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Τα πανηγύρια του Σισέ για Σκόκο και η εμφάνιση αλά Γιασικεβίτσιους



Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχαν αποχωρήσει από τα αποδυτήρια, όμως ο Τζιμπρίλ Σισέ παρέμεινε, προκειμένου να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ. Την ώρα που έφευγε από τα αποδυτήρια των «πρασίνων», ο Νάτσο Σκόκο μερικά χιλιόμετρα πιο έκανε το 2-1 για την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Ο γάλλος σούπερ σταρ του τριφυλλιού έβγαλε μια απίστευτη κραυγή πανηγυρισμού.
Εξερχόμενος από τα αποδυτήρια, δήλωσε για τον αυθόρμητο πανηγυρισμό του: «Εντάξει, το χάρηκα το γκολ, γιατί αν μείνει αυτό το αποτέλεσμα θα είναι καλό για μας, αλλά είναι νωρίς ακόμα. Υπάρχει άλλο ένα ημίχρονο».

Αναφερόμενος στα δικά του γκολ που πέτυχε κόντρα στον Εργοτέλη, είπε: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος που πέτυχα δύο γκολ. Εχω πει ότι θέλω να ξεπεράσω τα 20 γκολ. Όμως αυτό που μετράει είναι η κατάκτηση του τίτλου, τίποτε άλλο. Επρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στην αρχή του αγώνα. Ωστόσο μετά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, μας βοήθησε και ο νέος αγωνιστικός χώρος και δείξαμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο».

Ο Σισέ αποχώντας από το ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ μεταφέρθηκε στο κλειστό, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Πρόκομ για την Euroleague.  Ο γάλλος άσος εμφανίστηκε στα επίσημα φορώντας τη φανέλα του... Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και αποθεώθηκε από τους οπαδούς των «πράσινων», στους οποίους υπέγραψε αμέτρητα αυτόγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: