Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Μπλόκο σε οπαδούς του ΠΑΟΚ


Οπαδοί του ΠΑΟΚ καταγγέλουν από νωρίς το πρωί σήμερα ότι αστυνομικές δυνάμεις τους εμποδίζουν να ταξιδέψουν με λεωφορεία για τη Λιβαδειά, όπου το απόγευμα (19.00) ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.
Στις καταγγελίες τους φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης υποστηρίζουν ότι αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν τα λεωφορεία που περίμεναν έξω από Συνδέσμους οπαδών, σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης, και απαγόρευσαν στους οδηγούς να ξεκινήσουν τα δρομολόγια τους, ενώ τονίζεται ότι έγιναν και προσαγωγές φιλάθλων στο αστυνομικό τμήμα Χαλάστρας και υπήρχε και "μπλόκο" της αστυνομίας στα διόδια των Μαλγάρων.
Από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης επιβεβαιώθηκε ότι έγιναν 2 προσαγωγές φίλων του ΠΑΟΚ που λίγο μετά αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ διευκρινίστηκε ότι υπήρχε απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας για να μη δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Γι' αυτό το λόγο έγινε σύσταση στους οπαδούς να μην ξεκινήσουν, αφού υπάρχει νόμος για την απαγόρευση της μετακίνησης των οπαδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: