Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Επιστροφή στο ραδιόφωνο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Φως στο τούνελ των οικονομικών του προβλημάτων, εξαιτίας των οποίων παραλίγο να δει το σπίτι του να βγαίνει στο πλειστηριασμό, φαίνεται ότι βρήκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο γνωστός παρουσιαστής, που κάτω από το βάρος των προσωπικών του προβλημάτων έχει απομακρυνθεί από τις τηλεοπτικές μας οθόνες τους τελευταίους μήνες, ετοιμάζεται για την δυναμική επιστροφή του.

Βέβαια, η επιστροφή αυτή δεν θα είναι για την τηλεόραση. Ωστόσο όλα δείχνουν ότι σύντομα θα κάνει την επανεμφάνισή του στο... ραδιόφωνο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχτηκε πρόταση από τον ΑΝΤ1 και συντομα θα παρουσιάζει κάθε σαββατοκύριακο ένα τρίωρο πρόγραμμα με την ονομασία «Να ’μαστε πάλι εδώ Ανδρέα».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει να κάνει ραδιόφωνο από τις αρχές της δεκαετίας του 90, όταν παρουσίαζε στον τότε Σκάι μαζί με την Σοφία Βόσσου καθημερινή εκπομπή με μεγάλη ακροαματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: