Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Τηλεμαραθώνιος για την Αϊτή

Με σύνθημα «και το ένα ευρώ έχει αξία», πραγματοποιείται σήμερα μεγάλος τηλεμαραθώνιος για τη συγκέντρωση χρημάτων για τους σεισμοπαθείς της Αϊτής.

Στο μαραθώνιο θα δημοπρατηθούν έργα μεγάλων Ελλήνων ζωγράφων (Τέτση, Φασιανού, Δημήτρη Μυταρά κλπ) καθώς και προσωπικά αντικείμενα γνωστών ελλήνων καλλιτεχνών, όπως το πρώτο φλάουτο του Διονύση Σαββόπουλου, με το οποίο συνέθεσε την «Συννεφούλα», καθώς και το πρώτο μπουζούκι του Γιώργου Νταλάρα.

Στην προσπάθεια παίρνουν μέρος και άλλοι τραγουδιστές, που θα ερμηνεύσουν ένα τραγούδι για την Αϊτή, όπως οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μπάμπης Στόκας, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Αντώνης Ρέμος, Φίλιππος Πλιάτσικας, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Θεοφάνους, Ηρώ και Ονιράμα.

Ακόμα, συμμετέχουν γνωστοί ηθοποιοί (Βίκυ Σταυροπούλου, Κώστας Αρζόγλου, Βίκυ Βολιώτη, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Μπέσυ Μάλφα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Τάκης Ζαχαράτος, Μιχάλης Μαρίνος, Παναγιώτα Βλαντή, Χάρης Ρώμας κα) καθώς επίσης και δημοσιογράφοι και άνθρωποι της τηλεόρασης (Σταύρος Θεοδωράκης, Μαρία Χούκλη, Έλλη Στάη, Μάγια Τσόκλη, Κώστας Βαξεβάνης, Μάρω Λεονάρδου, Βίκυ Καγιά κα).

Ο τηλεμαραθώνιος έχει ξεκινήσει από τις 6.00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα. Διοργανώνεται από τον Σκάι και την Unisef, ενώ συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια με συνδέσεις όλα τα υπόλοιπα κανάλια, μεταξύ των οποίων και το Star. Δείτε ένα απόσπασμα από την συνάντηση στον τηλεοπτικό αέρα της Ελεονώρας Μελέτη και της συντονίστριας του τηλεμαραθωνίου Σίας Κοσιώνη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: