Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Πιστολέρο άρπαξαν μοτοσικλέτα


Μάρτυρες σκηνών Φαρ Ουέστ έγιναν προχθές το βράδυ δεκάδες επισκέπτες γνωστού πολυκινηματογράφου στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη όταν δύο πιστολέρο άρπαξαν από ζευγάρι με το «έτσι θέλω» τη μοτοσικλέτα του.

Η πρωτοφανής ληστεία έγινε στις 20.20 το βράδυ απέναντι ακριβώς από την είσοδο των Village, όπου οι δράστες ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου ένα ζευγάρι που επέβαινε σε μηχανή. Προκειμένου, μάλιστα, να τους... πείσουν για τις προθέσεις τους και να τους εξαναγκάσουν να παραδώσουν τη μοτοσικλέτα, οι κακοποιοί πυροβόλησαν 3-4 φορές στον αέρα. Υστερα από αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, το νεαρό ζευγάρι αποβιβάστηκε από τη μοτοσικλέτα. Στη συνέχεια οι θρασύτατοι δράστες ανέβηκαν στη μηχανή και αδιαφορώντας για το σοκ που είχαν προκαλέσει σε όσους τους έβλεπαν, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν, παρά την άμεση κινητοποίηση ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους, μετά την καταγγελία του περιστατικού από το ζευγάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: