Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Το ποδόσφαιρο έφαγε τα δελτία ειδήσεων


Δύσκολη μέρα η Τετάρτη για τα δελτία ειδήσεων των καναλιών αφού στην πλειοψηφία τους δεν κατάφεραν να αντέξουν απέναντι στο… τσουνάμι του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Το ματς Ολυμπιακού – ΑΕΚ κατάφερε να καθηλώσει ακόμα και τους πιο φανατικούς τηλεθεατές των δελτίων, αφού η ΑΕΚ κατάφερε μέσα στο Καραϊσκάκη να νικήσει τους Ερυθρόλευκους. Στο σύνολο τα ποσοστά τηλεθέασης του ποδοσφαιρικού αγώνα σκαρφάλωσαν στο 32,2% και στα νεανικά το 35,25%.

Από την άλλη τα δελτία δεν τα κατάφεραν και τόσο καλά, με μοναδική εξαίρεση το MEGA που στο σύνολο άγγιξε το 18,3%. Δεύτερο σύμφωνα με την AGB ήταν το δελτίο της ΝΕΤ με 14,3%, που όμως μεταδόθηκε αμέσως μετά τον αγώνα. Τα ποσοστά του δελτίου του STAR άγγιξαν το 7% και ακολούθησε το δελτίο του ALTER με 6,6%. Τέλος το δελτίο του ΑΝΤ1 και του ALPHA ισοβάθμησαν με 6,1%.
 Στα νεανικά κοινά τα ποσοστά των κεντρικών δελτίων έχουν ως εξής:
 STAR: 11%
MEGA: 10,6%
NET: 10,2%
ANT1: 6,5%
ALPHA: 6,2%
ALTER: 3,7%

Δεν υπάρχουν σχόλια: