Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Δεν συναντήθηκαν Μπαλατσινού και Μενεγάκη

«Καμία συνάντηση δεν έγινε ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη, την Δέσποινα Βανδή, τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και την Τζένη Μπαλατσινού το βράδυ της Τετάρτης, όπως ακούστηκε». Αυτό αναφέρει κατηγορηματικά το «yupi», διαψεύδοντας τις φήμες που κυκλοφόρησαν. Δεδομένου ότι «yupi» ανήκει στον όμιλο του Πέτρου Κωστόπουλου, συζύγου της Τζένης Μπαλατσινού, όλο και κάτι περισσότερο θα ξέρει αναφορικά με αυτό το ζήτημα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Μπαλατσινού βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα στο Παρίσι για επαγγελματικές υποχρεώσεις με τα Beautyworks, ενώ την Παρασκευή ταξίδεψε για να την συναντήσει στην γαλλική πρωτεύουσα και ο σύζυγός της. Μάλιστα, επισημαίνεται ότι Μενεγάκη και Μπαλατσινού έχουν πάνω από μήνα να βρεθούν από κοντά.

Ωστόσο, στο κείμενο αναφέρεται ότι πράγματι ήταν μαζί Μενεγάκη και Νατάσσα Θεοδωρίδου την Τετάρτη, αλλά για άλλο λόγο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, από την διάψευση του «yupi» δεν προκύπτει ότι Μπαλατσινού, Θεοδωρίδου και Βανδή δεν ήταν ενήμερες για τις εξελίξεις και την κρίση που πέρναγε ο γάμος της Μενεγάκη...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: