Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Το πάρτι της (Πρωτο)χρονιάς έδωσε ο Ρομάν

Το πιο λαμπερό πρωτοχρονιάτικο πάρτι στον κόσμο ήταν -χωρίς αμφιβολία- αυτό που δόθηκε στο νησί του Αγίου Βαρθολομαίου στην Καραϊβική, με οικοδεσπότη τον Ρομάν Αμπράμοβιτς. Ο Ρώσος μεγιστάνας υποδέχτηκε τους διάσημους προσκεκλημένους του στην ολοκαίνουργια βίλα του, αξίας περίπου 61 εκατομμυρίων ευρώ, για να καλωσορίσει μαζί τους το 2010, σε ένα πάρτι που του κόστισε 3,4 εκατομμύρια ευρώ.

Το budget για τα ποτά, το φαγητό και τη μεταφορά των καλεσμένων εκτιμάται ότι άγγιξε τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι αμοιβές των performers που ανέλαβαν τη διασκέδαση του κόσμου ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Η Μπιγιονσέ, η Γκουέν Στεφάνι και ο Πρινς, που λέγεται ότι εισέπραξε 565.000 ευρώ για την εμφάνισή του, ξεσήκωσαν τους φίλους του Αμπράμοβιτς, ενώ από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές της βραδιάς ήταν και το σόου των πυροτεχνημάτων που ξεκίνησε όταν το ρολόι έδειξε μεσάνυχτα.

Η Λίντσεϊ Λόχαν, ο Ορλάντο Μπλουμ και η σύντροφός του Μιράντα Κερ ήταν μόνο μερικοί από τους συνολικά 250 προσκεκλημένους του 43χρονου επιχειρηματία που βρέθηκαν το βράδυ της παραμονής στην οικία του στο Γκάβερνον Μπέι - ένα κτήμα έκτασης 280 στρεμμάτων, περικυκλωμένο από λόφους, που φτάνει μέχρι την παραλία. Οι καλεσμένοι είχαν, μεταξύ άλλων, την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν την πισίνα του σπιτιού, αλλά και τον κινηματογράφο του.

Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, το πάρτι του Αμπράμοβιτς κατάφερε να επισκιάσει όλα τα υπόλοιπα events που διοργανώθηκαν στο νησί το ίδιο βράδυ, με οικοδεσπότες τον Ράσελ Σάιμονς και τον Πολ Αλεν. Λέγεται μάλιστα ότι ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι ήταν αποφασισμένος να αφήσει τη σφραγίδα του στο νησί.  ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: