Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Ποιοί θέλουν την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


Ενδιαφέρον για την Χ. Κ. Τεγόπουλος, εκτός από το δίδυμο Λαυρεντιάδη- Κυριακίδη , δείχνει και κυπριακό fund τραπεζών με τη συμμετοχή και μεγάλης ξένης τράπεζας.  Το τραπεζικό σχήμα έχει και ελληνική έκφραση καθώς μεταξύ τους βρίσκεται και πράσινος τραπεζίτης,  με εκπροσώπηση και στην Κύπρο, κάτι που ενεργοποιεί ακόμη περισσότερο τον όμιλο Βαρδινογιάννη, ο οποίος και παρακολουθεί στενά τις διεργασίες στο Νέο Κόσμο, έχοντας πάντοτε τον τρόπο να παρέμβει.  Συζητήσεις για την “Ελευθεροτυπία”  γίνονται και εντός της κυβέρνησης,  ενώ τη γνώμη κυβερνητικών στελεχών ζήτησαν και οι  ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες. Η κούρσα για την “Ελευθεροτυπία” ξεκίνησε.
 "Oχι" στη συγχὠνευση..
Αντιδρούν οι συντάκτες της “Ελευθεροτυπίας” στην πιθανότητα “συχγώνευσης” των δυο εφημερίδων. Η γενική συνέλευση των συντακτών ορίστηκε για τις 5.00 το απόγευμα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας ήδη υπάρχει πρόταση να μην κυκλοφορήσει το φύλλο της Κυριακής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Οι δημοσιογράφοι εξέλαβαν το σχέδιο για ενοποίηση της διεύθυνσης  ως απόπειρα συγχώνευσης των δυο φύλλων της εφημερίδας. Αναμένεται επίσης η πρώτη αντίδραση των εργαζομένων με ανακοίνωση τους. Ο πρώην πλέον, διευθυντής της “Κυριακάτικης” Γιάννης Βλαστάρης φέρεται να είναι εξοργισμένος με την απόφαση της Μάνιας Τεγοπούλου και δεν αποκλείεται να δώσει τη δική του απάντηση…(typologies)

Δεν υπάρχουν σχόλια: