Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Πέντε ορειβάτες νεκροί από χιονοστιβάδα στο ρωσικό Καύκασο



Πέντε ορειβάτες έχασαν τη ζωή τους από χιονοστιβάδα στα όρη της δημοκρατίας Καμπαρντίνο-Μπαλκάρια του ρωσικού Καυκάσου. Σωστικά συνεργεία ανέσυραν τα πτώματα των άτυχων αλπινιστών, μετέδωσαν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
«Βρέθηκε το πτώμα του πέμπτου ορειβάτη», ανακοίνωσε εκπρόσωπος των υπηρεσιών εκτάκτων καταστάσεων που μετέβη στην περιοχή, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νοβόστι.
Η χιονοστιβάδα έπληξε χθες, Παρασκευή την εννεαμελή ομάδα των ορειβατών που επιχειρούσε την ανάβαση του όρους Γκεντάν-Τάου, το οποίο έχει υψόμετρο 3.700 μέτρα. Το πτώμα ενός ορειβάτη που ήταν θαμμένο κάτω από το χιόνι, είχε βρεθεί χθες. Τα άλλα εντοπίστηκαν σήμερα.
Τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της αποστολής κατάφεραν να διαφύγουν από το σημείο της τραγωδίας και επέζησαν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: