Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Παλάτι στην Ελλάδα ψάχνει η Κίντμαν

Από αυτό το καλοκαίρι ένα υπέρλαμπρο αστέρι θα φωτίζει τις νύχτες μας! Η Νικόλ Κίντμαν ψάχνει για σπίτι -και τι σπίτι, παλατάκι!- στην Ελλάδα σε κάποιο από τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Ηδη δύο μεγάλα μεσιτικά γραφεία αλωνίζουν Υδρα, Σπέτσες, Πόρο κατά απαίτηση της Αυστραλής σταρ, βραβευμένης με Οσκαρ για τη συγκλονιστική ερμηνεία της στην ταινία «Οι ώρες».

Οι οδηγίες της 42χρονης ηθοποιού, που από το 1994 είναι πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF, είναι σαφείς. Θέλει πολυτελή βίλα και απομονωμένη. Επιδιώκει να βρίσκεται σε σημείο που θα είναι τουλάχιστον 500 μέτρα μακριά από άλλες οικίες, με ένα «μικρό σπιτάκι», όπως λέει η ίδια, μέσα ή έξω από το χώρο 150 τ.μ. για το προσωπικό, με εύκολη πρόσβαση στην παραλία. Την ενδιαφέρει το παλάτι της να καλύπτει τόσο τις δικές της ανάγκες όσο και της οικογένειάς της και κυρίως των παιδιών της. Σκοπεύει, όμως, να κάνει και... αισθητικές παρεμβάσεις! Ετσι, εκτός από μεσιτικό γραφείο, αναζητεί και αρχιτέκτονα για πιθανή ανακαίνιση. Θέλει μεγάλο κήπο στον οποίο να υπάρχει παιδική χαρά και φυσικά θέλει το σημείο να είναι κοντά στη θάλασσα και με ωραία θέα.

Η Αυστραλή ηθοποιός είναι πολύ καλή φίλη με τον συνάδελφό της Γκρεγκ Κινίαρ (έκανε «μπαμ» με την ταινία «Καλύτερα δεν γίνεται» δίπλα στον Τζακ Νίκολσον και την Ελεν Χαντ), ο οποίος μέχρι τα 18 του ζούσε στην Ελλάδα και αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολέγιο Χαλανδρίου. Ο Γκρεγκ της έχει μιλήσει για τη χώρα μας και της έχει δείξει φωτογραφίες από τα ελληνικά νησιά. Για χάρη της δρομολόγησε την πρώτη έρευνα αγοράς και τώρα έχει έρθει σε επαφή με μεσιτικά γραφεία προκειμένου να βρουν το φιλετάκι που θέλει η Νικόλ στον Αργοσαρωνικό.

Σε πρώτη φάση η Νικόλ θα έρθει στη χώρα μας την άνοιξη με δύο φίλους της -τον Γκρεγκ Κινίαρ και τον παραγωγό της Warner Μαρκ Γουόλμπερ- οι οποίοι θα τη συμβουλεύσουν για την αγορά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σούπερ σταρ και οι φίλοι της θα έρθουν με το ιδιωτικό της τζετ. Η πανύψηλη ηθοποιός θα κάνει ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα και με ελικόπτερο θα μεταβεί στα νησιά για να δει τα σπίτια και να αποφασίσει ποιο θα γίνει τελικά το νέο της απόκτημα. Υπολογίζει το καλοκαίρι να μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα για τις διακοπές της αλλά και για τα μπάνια της στον Αργοσαρωνικό. Οταν θα είναι όλα έτοιμα, θα έρθει με τον άντρα της Κιθ Ούρμπαν και τα παιδιά της, τις νταντάδες τους και τους σωματοφύλακές της για να ξεκουραστεί και να κάνει holidays α λα ελληνικά.  ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: