Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Αυστριακό ψωμί από τη... Στούπα Μεσσηνίας !


Απίθανες αυστριακές γεύσεις ετοιμάζει καθημερινά ο φούρναρης Πίτερ Στούμμερ, στο φούρνο του στη Στούπα Μεσσηνίας... Ψωμιά πρωτότυπα, γλυκά και μπισκότα που βλέπουμε για πρώτη φορά ίσως, τα οποία όμως αξίζει να δοκιμάσουμε και να τα κάνουμε μέρος της καθημερινής διατροφής
μας!
Ο φακός της “Ελευθερίας“ Καλαμάτας συνάντησε τον Πίτερ στην Καλαμάτα, όπου είχε έρθει για διανομή των προϊόντων σε πελάτες του. Τα ψωμάκια του τα μάθαμε από το Food bar της Ανκε Κυριακούλη, που βρίσκεται στην οδό Ακρίτα και Κρήτης 34. Μας κίνησαν την περιέργεια, γιατί δεν είχαμε δει κάτι παρόμοιο στους ελληνικούς φούρνους, αφού είναι διαφορετική η παράδοση της Αυστρίας στις ζύμες ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο αυστριακός φουρναρης Πίτερ Στούμμερ,της Μεσσηνίας με την δημοσιογράφο Γιούλα Σαρδέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: