Απίθανες αυστριακές γεύσεις ετοιμάζει καθημερινά ο φούρναρης Πίτερ Στούμμερ, στο φούρνο του στη Στούπα Μεσσηνίας... Ψωμιά πρωτότυπα, γλυκά και μπισκότα που βλέπουμε για πρώτη φορά ίσως, τα οποία όμως αξίζει να δοκιμάσουμε και να τα κάνουμε μέρος της καθημερινής διατροφής
μας!
Ο φακός της “Ελευθερίας“ Καλαμάτας συνάντησε τον Πίτερ στην Καλαμάτα, όπου είχε έρθει για διανομή των προϊόντων σε πελάτες του. Τα ψωμάκια του τα μάθαμε από το Food bar της Ανκε Κυριακούλη, που βρίσκεται στην οδό Ακρίτα και Κρήτης 34. Μας κίνησαν την περιέργεια, γιατί δεν είχαμε δει κάτι παρόμοιο στους ελληνικούς φούρνους, αφού είναι διαφορετική η παράδοση της Αυστρίας στις ζύμες ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο αυστριακός φουρναρης Πίτερ Στούμμερ,της Μεσσηνίας με την δημοσιογράφο Γιούλα Σαρδέλη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου