Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Πρόκληση στην καρδιά της Αθήνας με βόμβα - προβοκάτσια.


Ανοιχτή πρόκληση στην καρδιά της ΑΘήνας αποτελεί η έκρηξη βόμβας στις 19.48 στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στο Σύνταγμα.
Η έκρηξη που έγινε στον καλύτερα φυλασσόμενο χώρο της πρωτεύουσας αποτελεί πρόκληση για την αστυνομία και την κυβέρνηση και τα ξένα μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να την εκμεταλευτούν και να μεταδώσουν σενάρια τρομοκρατιας.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που ελέγχονται η έκρηξη είναι απάντηση στην τελευταία σύλληψη και παίρνει συμβολικό χαρακτήρα μια και στο ξενοδοχείο "Μ. Βρετανία" μένουν οι εκπρόσωπποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που ελέγχουν τα οικονονικά υπουργεία.
"Έκρηξη έξω από την Βουλή δεν έχει ξαναγίνει" είπε στον ΑΝΤ-1  ο κ. Παπουτσής και τόνισε ότι την ώρα αυτή περνούν πολλοί αθηναίοι και τουρίστες από το σημείο ενώ δίπλα ήταν οι εύζωνοι αλλά και οι φρουροί - αστυνομικοί.
Τα θραύσματα έφτασαν στην πόρτα της Βουλής και ο κ. Παπουτσής δήλωσε ότι "είναι χτύπημα στην Δημοκρατία και πρέπει να πάρουν την απάντησή τους" ενώ διευκρίνησε ότι οι βουλευτές που ήταν μέσα στο Κοινοβούλιο δεν είχαν ειδοποιηθεί.
Τα τζάμια στο κτίριο της Βουλής έχουν σπάσει και οι κάμερες έχουν καταγράψει την έκρηξη και αξιωματκοί της αντιρτρομοκρατικής ελέγχουν όλες τις εγγραφές που έχουν γίνει.
Διαβάστε ακόμη: http://mediacopy.blogspot.com/2010/01/blog-post_9040.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: