Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Έκρηξη βόμβας στον Άγνωστο Στρατιώτη


Έκρηξη βόμβας στον Άγνωστο Στρατιώτη, στην πλατεία Συντάγματος στις 19.48. Η έκρηξη που ήταν πολύ ισχυρή και ακούστηκε σε όλο το κέντρο της Αθήνας, δεν έχει προκαλέσει θύματα μια και είχε γίνει προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και αναφέρθηκε ότι σε 17 λεπτά θα γίνει έκρηξη βόμβας στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Τα θραύσματα από την έκρηξη - που ήταν πολύ ισχυρή- έφτσαν μέχρι απέναντι στην είσοδο του μετρό και έπεσαν στα πόδια περαστικών.

Μεσα στη Βουλή γινόταν συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής για τον Καποδίστρια 2 και όλοι πετάχτηκαν έξω από την ισχυρή έκρηξη.

Οι δρόμοι γύρω από την Βουλή έχουν αποκλειστεί και επιτόπου έχει φτάσει κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής. Οι δρόμοι Αμαλίας, Βασ. Σοφίας, Ακαδημίας Όθωνος και Πανεπιστημίου είναι κλειστοί. Η βόμβα είχε τοποθετηθεί μέσα σε ένα πράσινο κάδο απορριμάτων στο μικρό πάρκο στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Οι δημοσιογράφοι ήταν στο προαύλιο του Κοινοβουλίου όταν ακούστηκε η δυαντή έκρηξη. Τα ξενοδοχεία της γύρω περιοχής δεν έχουν εκκενωθεί γιατί οι αρχές πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος νέας επίθεσης.

Ο προϊστέμενος της Αντιτρομοκρατικής έφτασε επιτόπου αλλά οι άνδρες της αστυνομίας και οι πυροτεχνουργοί δεν πλησιάζουν για το ενδεχόμενο να υπάρχει και δεύτερη βόμβα και να εκραγεί σε λίγο.

Η Βουλή είναι "ζωσμένη" από κάμερες ασφαλείας και κυκλοφορίας και ήδη συλλέγεται το υλικό για να δούν  πώς οι τρομοκράτες  έφτασαν στο παρκάκι και έβαλαν την βόμαβα. (φωτό αρχείου)

Λεπτομέρειες σε λίγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: