Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Απειλή για βόμβα και στη Μ. Βρετάνια.


Δεύτερο τηλεφώνημα για βόμβα έγινε στην Μ. Βρετάνια και εξετάζεται ενώ απομακρύονται όλοι οι πελάτες του ξενοδοχείου.
Εκπαιδευμένα σκυλιά άρχισαν να ψάχνουν για βόμβες σε όλη την περιοχή, ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα έκλεισε αλλά το ξενοδοχείο δεν εκκενώθηκε πλήρως.\
Ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου ενημερώθηκε αμέσως ενώ αναμένεται ανακοίνωση και από τη Ν.Δ.
Το ΚΚΕ και ο ΣΥΝ σε ανακοίνωσεις τους καταδικάζουν την βομβιστιή ενέργεια ενώ ο εκπροσωπος  της Ν.Δ. δήλωσε στη ΝΕΤ ότι μας εκθέτει διεθνώς καικάλεσε τον υπουργό κ. Χρυσοχοϊδή "να περάσει από τα 'έργα στα λόγια"
"Ηταν μια πράξη βίας με ιδαίτερο συμβολισμό. Μια πράξη που όλοι καταδικάζουμε" δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Χρ. Παπουτσής ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής είπε στη ΝΕΤ ότι "Είναι μια πρωτφανή πράξη τρομοκρατίας κατά του ελληνικού λαού. Ενέργειες που επιδεινώνουν τις ελπίδες του ελληνικού λαού για μια καλύτερη ζωή".
Και συνέχισε : "Το πώς πέρασαν οι τρομοκράτες είναι ένα θέμα που θα εξεταστεί" είπε ο κ. Πεταλωτής ενώ η αστυνομια δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση.
Αντίθετα εντός ολίγου αναμένεται κυβερνητική ανακοίνωση.
Το κτίριο του κοινοβουλίου έχει υποστεί μικρές ζημιές και οι δύο τσολιάδες παρέμειναν στην θέση τους την ώρα της έκρηξης.
Έχουν σπάσει τζάμια στο φυλάκιο των αστυνομικών αλλά και στην Βουλή.
Οι έρευνες συνεχίζονται και όλοι επισημαίνουν ότι η έκρηξη έγινε σε ώρα που κυκλοφορούν χιλιάδες άτομα στο Σύνταγμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
http://mediacopy.blogspot.com/2010/01/blog-post_9040.html
http://mediacopy.blogspot.com/2010/01/blog-post_8519.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: