Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Σπουδαστές και καπεταναίοι έπαιρναν χασίς με κούριερ

Ναρκωτικά μέσω κούριερ παραλάμβαναν σπουδαστές της Σχολής Εμποροπλοιάρχων στις Οινούσσες και στη συνέχεια φέρονται να τα διακινούσαν μέσα στο κτίριο! Οι πέντε νεαροί συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Χίου οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί από τους υπεύθυνους της σχολής.

Οι πέντε επίδοξοι καπετάνιοι συμπεριφέρονταν τον τελευταίο καιρό ύποπτα, γεγονός που κίνησε υποψίες και γι’ αυτό τέθηκαν υπό παρακολούθηση. Επειτα από μερικές ημέρες και αφού οι υπεύθυνοι είχαν βεβαιωθεί ότι σκαρώνουν κάτι που έχει να κάνει με ναρκωτικά ειδοποίησαν τη Δίωξη Ναρκωτικών Χίου. Ετσι, οι αστυνομικοί άρχισαν να παρακολουθούν τις κινήσεις των σπουδαστών διακριτικά. Οταν, λοιπόν, διαπίστωσαν ότι παρέλαβαν μέσω ιδιωτικής εταιρείας ταχυδρομικών υπηρεσιών ένα δέμα, επενέβησαν αμέσως. Οι υποψίες των υπευθύνων της σχολής επαληθεύτηκαν, καθώς μέσα στο πακέτο υπήρχε ποσότητα χασίς βάρους 70 γραμμαρίων. Οι άνδρες της Δίωξης πέρασαν χειροπέδες στους νεαρούς με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι σπουδαστές είχαν απασχολήσει και κατά το παρελθόν τους υπεύθυνους δίνοντας παρόμοιες αφορμές, αλλά παρ’ όλα αυτά τους είχε δοθεί δεύτερη ευκαιρία, την οποία δεν εκμεταλλεύτηκαν. Πάντως, το περιστατικό έχει προκαλέσει αναταραχή στη Σχολή Εμποροπλοιάρχων και η αμηχανία των υπευθύνων τις τελευταίες ώρες είναι φανερή. Από την άλλη πλευρά, η κατάληξη της συγκεκριμένης υπόθεσης συνιστά μια μεγάλη επιτυχία για τη Δίωξη Ναρκωτικών της Χίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: