Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Μόνικα Κωστάκη: Ξέρει να απογειώνει την αδρεναλίνη της

Μια καλλονή από την Κρήτη, με καλλιτεχνικές ευαισθησίες. Ο χορός και η ζωγραφική είναι αυτά που την εκφράζουν αυτή την περίοδο. Κάτι μας λέει ότι σύντομα θα ξεσηκώσει την Αθήνα με τους sexy χορευτικούς της ρυθμούς.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά. Οταν ήταν μικρή, ήθελε να γίνει χορεύτρια. Ο χορός ήταν και είναι η ζωή της. Αργότερα ανακάλυψε και το ταλέντο της στη ζωγραφική. Γενικώς έχει καλλιτεχνική φλέβα.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Σπουδάζει γραφιστική και ελεύθερο χορό (hip hop). Εχει πτυχίο αγγλικής και γερμανικής γλώσσας.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Σε ηλικία 18 χρόνων ήρθε στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Σίγουρα η πρώτη της εμφάνιση θα είναι αυτή που θα ξεσηκώσει τον αντρικό πληθυσμό. Ακόμα δεν έχει γίνει, αλλά προβλέπεται σύντομα...

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Ν’ ασχοληθεί επαγγελματικά με το χορό και το όνομά της να ταυτιστεί με τη hip hop κουλτούρα!

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Το... shopping. Της αρέσει να πηγαίνει συχνά στα εμπορικά κέντρα. Θα μπορούσε να την αποκαλέσει κανείς shopaholic και επίσης έχει αδυναμία στο junk food.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... την ταχύτητα! Απογειώνει την αδρεναλίνη της... Λατρεύει τις γρήγορες μηχανές και τα ακριβά αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: