Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

"Ηθελε να ξεμπλέξει την αδελφή του"!

Την εκδοχή της 20χρονης που κρατείται στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενη ότι μαζί με τον αδελφό της εκβίαζε τον 42χρονο γιατρό «εραστή» της, δίνει στην «Espresso» ο συνήγορος των δύο κατηγορουμένων Γιώργος Αντωνόπουλος.
Οπως μας ενημέρωσε ο κ. Αντωνόπουλος, η κατηγορούμενη παραμένει κρατούμενη στο αστυνομικό τμήμα μέχρι τη δίκη της που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, αφού συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτοφώρου διαδικασίας στο Ιλιον μετά τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος της ο 42χρονος γιατρός την περασμένη Κυριακή.

Οπως μας μεταφέρει ο συνήγορος των δύο αδελφών, η 20χρονη είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση αφού δεν περίμενε ποτέ ότι θα είχε μια τόσο δραματική εξέλιξη η γνωριμία της με τον γιατρό. «Αυτό που γνωρίζω από την πελάτισσα μου είναι ότι εκείνη πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί από τον γιατρό αφού δεν μπορούσε πλέον να τον επισκέπτεται. Είχε συμβεί κάτι ανάμεσά τους και δεν ήθελε να τον βλέπει. Ηθελε να δώσει ένα τέλος σε όλα αυτά. Εκείνος όμως αντί να την αφήσει στην ησυχία της προσπαθούσε να την προσεγγίσει ξανά και ξανά χρησιμοποιώντας στο Διαδίκτυο συνεχώς και καινούργια ψευδώνυμα».

Το ζευγάρι «έπαιζε» διάφορα ερωτικά παιχνίδια και σε αυτό φαίνεται να συμφωνούν και οι δύο αντίδικες πλευρές.
Ο 42χρονος γνωστός γιατρός στη συνέντευξη που έδωσε στην «Espresso» αναφερόμενος στα χρήματα που έδωσε στον 18χρονο έκανε λόγο για εκβιασμό. Το γεγονός αυτό δεν αντικρούει ο συνήγορος των δύο κατηγορουμένων, ο οποίος όμως υποστηρίζει ότι ο πελάτης του δεν ενδιαφερόταν για τα χρήματα, άλλα το μόνο που ήθελε ήταν να ξεμπλέξει την αδελφή του. «Οταν ο 18χρονος ενημερώθηκε από την αδελφή του για όλα αυτά που εκείνη έζησε από τον περασμένο Οκτώβριο με τον γιατρό, τα έχασε. Θύμωσε πολύ μαζί της και χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον γιατρό. Θεωρούσε ότι έπρεπε να προστατέψει με αυτό τον τρόπο την αδελφή του».

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο γιατρός, ο 18χρονος δεν επιχείρησε να του μιλήσει για τη σχέση του με την αδελφή του, αντίθετα το μόνο που του ζήτησε ήταν χρήματα για να μη δημοσιοποιήσει το ροζ υλικό, που είχε στα χέρια του, στην οικογένειά του, αλλά και στη διεύθυνση του νοσοκομείου. Ο γιατρός παραδέχεται ότι είχε συμφωνήσει τα ερωτικά τους παιχνίδια να αποθανατίζονται σε φωτογραφίες και βίντεο, αλλά όπως δήλωσε όταν χώρισε με την 20χρονη της ζήτησε να τα καταστρέψει. ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ(Φωτό αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: