Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: "Φουκαράδες και λεφτάδες"

Μ' ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις αγροτικές κινητοποιήσει που έχει τον εύγλωττο τίτλο "Φουκαράδες και λεφτάδες" κυκλοφορεί το Σάββατο η εφημερίδα του αείμνηστου Νίκου Κακαουνάκη ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ, που συνεχίζουν οι συνεργάτες του. Η εφημερίδα αποκαλύπτει "ποιοί πήραν επιδοτήσεις χιλιάδων ευρώ και ποιοί διορίστηκαν"

Στην 1η σελίδα ξεχωρίζουν τα θέματα "Ρήξη (Καραμανλή) με Σαμαρά για τα σκάνδαλα" και "Πήραν  μεταγραφή τα χρυσά συμβόλαια" με φωτοργραφίες των Παναγόπουλου , Τσαπανίδου, Λυριτζή, Οικονόμου.

Για το σκάνδαλο SIEMENS - Ν.Δ.  το ΚΑΡΦΙ γράφει: "Ο ευφυής «γαλάζιος» εγκέφαλος που είχε την έμπνευση ν’ ανοίξει το θέμα του σκανδάλου της Siemens, με σκοπό να πλήξει το ΠΑΣΟΚ, τραυμάτισε, τελικά, βαρύτατα όχι μόνο τη Νέα Δημοκρατία αλλά και προσωπικά τον τέως πρωθυπουργό. Αυτές οι σκοτεινές υποθέσεις είναι σαν τα κεράσια μέσα σε καλάθι: πας να πάρεις ένα και τραβάς «πεντεξεφτά, ούλα μαζί», κατά τη διατύπωση του Γιάννη Σκαρίμπα. Πού να περίμενε ο συνωμότης του γλυκού νερού τις εξελίξεις της υπόθεσης! Πού να φανταζόταν ότι ο Χριστοφοράκος δεν θα έφευγε απλώς σαν κύριος για να κυκλοφορεί ελεύθερος στη Γερμανία και να φοβερίζει τη Ρηγίλλης, αλλά και ότι θα ενέπλεκε στο σκάνδαλο τον απηνή διώκτη των νταβατζήδων, τον ίδιο τον Κ. Καραμανλή! Το πολύ που θα μπορούσε να φοβηθεί (ή και να… ελπίσει) ήταν ότι ο άρχοντας της Siemens διέθετε στοιχεία εις βάρος εσωκομματικών αντιπάλων. Με την κατηφόρα που είχε πάρει το κόμμα, η συμβολική θυσία κάποιων έστω και κορυφαίων στελεχών δεν θα είχε ιδιαίτερη σημασία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: