Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Νεκρός βρέθηκε ο ένας δημοσιογράφος


Το πτώμα του ενός από τους δύο δημοσιογράφους, που έπεσαν θύματα απαγωγής το πρωί της Παρασκευής στο Μεξίκο, βρέθηκε μαζί με ένα προειδοποιητικό μήνυμα, όπως ανακοινώθηκε από την εφημερίδα στην οποία εργάζονταν.

«Δύο ρεπόρτερ μας έπεσαν θύματα απαγωγής και ένας από αυτούς, ο Βαλεντίν Βλάντες Εσπινόζα, βρέθηκε μερικές ώρες αργότερα νεκρός, με ένα προειδοποιητικό μήνυμα ακουμπισμένο στο στήθος του», αναφέρει η ανακοίνωση της εφημερίδας «Ζοκάλο ντε Σαντίγιο» της επαρχίας Κοαχουίλα, που συνορεύει με το Τέξας.

Η εφημερίδα δεν δημοσιοποίησε πάντως το περιεχόμενο του σημειώματος, που βρέθηκε μαζί με το πτώμα του ρεπόρτερ της.

Άλλοι δεκατρείς δημοσιογράφοι δολοφονήθηκαν τη χρονιά που πέρασε στο Μεξικό, που είναι πλέον η δεύτερη πιο επικίνδυνη χώρα για τον Τύπο, μετά τις Φιλιππίνες.



Μάλιστα, όπως αναφέρει η μη κυβερνητική οργάνωση «Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα» από το 2000 μέχρι σήμερα έχουν δολοφονηθεί στο Μεξικό 56 δημοσιογράφοι και έχουν εξαφανιστεί άλλοι εννέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: