Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Ερευνα για το έλλειμμα στο δήμο Παγγαίου


Το δρόμο για τις φυλακές Κομοτηνής πήραν χθες ο ταμίας και ο αναπληρωτής ταμίας του δήμου Παγγαίου που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία του δημάρχου Τριαντάφυλλου Κουκούδη (Φωτό)
Την ίδια στιγμή, στο μικροσκόπιο ελεγκτών από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας μπήκαν ήδη τα έσοδα και τα έξοδα του δήμου Παγγαίου, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές ύψος του ποσού που έχει «εξαφανιστεί» από τα ταμεία και το οποίο στάθηκε η αιτία να οδηγηθούν οι δύο άνδρες στη δολοφονία.

Μετά από σχετική απόφαση της γενικής γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Θεοδώρας Κόκλα, μέσω ελέγχων διοικητικής και κυρίως οικονομικής φύσης θα επιχειρηθεί να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.

Οι έλεγχοι αυτοί, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, θα αφορούν κυρίως τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία του δήμου μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων αλλά και από τα δημοτικά έσοδα, τη γνωστή δηλαδή ΣΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: