Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

"Στολίδι΅ το νέο θέατρο Λάρισας.


 «Ευελπιστούμε ότι το Υπουργείο Πολιτισμού θα εντάξει το κτίριο του νέου Θεάτρου ΟΥΗΛ στο ΕΣΠΑ, προκειμένου να συνεχιστεί η χρηματοδότηση του και την επόμενη διετία να ολοκληρωθεί, ώστε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Πολιτιστική Μεσογειάδα».
Αυτά δήλωσε στα ΜΜΕ ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κώστας Τζανακούλης, παρουσιάζοντας το χώρο «Προσκήνιο Πολιτισμού» ή καλύτερα τη νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του νέου Θεάτρου ΟΥΗΛ.
Ο κ. Τζανακούλης προσκαλεί για σήμερα τους συμπολίτες να θαυμάσουν το νέο κτίριο, συμμετέχοντας ταυτόχρονα στην εορταστική εκδήλωση κοπής της πίτας, που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τον Αγιασμό των Υδάτων, στη γέφυρα του Αλκαζάρ.
Σύμφωνα με το Δήμαρχο «στο νέο θέατρο έχει ολοκληρωθεί η α΄ φάση του μεγάλου έργου και απομένει η ένταξή του στο ΕΣΠΑ για να ολοκληρωθεί. Το κτίριο φυλάσσεται εξωτερικά με κάμερες, αν και ζητούμενο για τον κ. Τζανακούλη είναι το Θέατρο να αντιμετωπιστεί πραγματικά ως «προσωπική περιουσία» των Λαρισαίων. Τέλος έχει διαμορφωθεί ο εξωτερικός περιβάλλον χώρος με δεντροφυτεύσεις.(ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Λάρισας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: