Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Lady Gaga και Pink στα βραβεία Grammy


Οι Lady Gaga, Pink, Green Day, Dave Matthews Band και the Zac Brown Band θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια στην τελετή απονομής των 52ων βραβείων Grammy, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου στο Staples Center του Λος Αντζελες.
Ηδη έχει ανακοινωθεί πως μεταξύ των καλλιτεχνών που θα ανέβουν στην σκηνή των Grammy για να ερμηνεύσουν αγαπημένες επιτυχίες είναι και οι: Beyonce, Black Eyed Peas, Taylor Swift, Maxwell και Lady Antebellum.
Οσον αφορά τους υποψηφίους των 52ων βραβείων Grammy, η Beyonce είναι το μεγάλο φαβορί καθώς έχει αποσπάσει δέκα υποψηφιότητες. Μεταξύ των βραβείων που διεκδικεί η Beyonce είναι και εκείνα του Record of the Year για το “Halo” και Album of the Year για το “I Am… Sacha Fierce”.
Η Taylor Swift απέσπασε οκτώ υποψηφιότητες ενώ οι: Black Eyed Peas, Maxwell και Kanye West έχουν από έξι υποψηφιότητες ο καθένας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: