Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

"Αναρμόδιος παράγοντας" ο Γερουλάνος για τις "golden" συμβάσεις στην ΕΡΤ



Δεν φτάνει που έκαναν περιουσίες σε βάρος του ελληνικού λαού, τα "golden boys" της ΕΡΤ επιδιώκουν να βγουν κι από πάνω. Εφαρμόζοντας την αρχή "η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση" βγαίνουν μπροστά και υπερασπίζονται μέχρι την τελευταία μέρα τα "χρυσά" συμβόλαια τους στην ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες, με επιστολή του στο Δ.Σ. της ΕΡΤ ο Κ. Κέκης, ένας εκ των δύο εντεταλμένων συμβούλων του προέδρου της ΕΡΤ -με ετήσιες αποδοχές, όπως δημοσιεύθηκε ανεπισήμως, περί τα 250.000 ευρώ-, επιμένει να παραμείνει στην ΕΡΤ, με το σκεπτικό ότι δεν έχει λήξει ή καταγγελθεί η σύμβασή του. Ο Κ. Κέκης αμφισβητεί τις αποφάσεις του υπ. Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου, να "καταργήσει" όλους τους εντεταλμένους και τους συμβούλους του προέδρου και επιμένει να προσφέρει τις χρυσοπληρωμένες υπηρεσίες του ώς τη λήξη του συμβολαίου του. Χαρακτηρίζει μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον υπουργό "αναρμόδιο" να λαμβάνει τέτοιες αποφάσεις, τις οποίες θεωρεί νομικά άκυρες, διότι μόνο ο πρόεδρος της ΕΡΤ μπορεί να τον απαλλάξει από τις υπηρεσίες του.
Βαμπίρ ο βαθύς μηχανισμός της ΕΡΤ, δίνει τη μάχη του μέχρι τελευταίας ρανίδος. Όμως το ερώτημα είναι εάν ο Κέκης είναι μόνος του ή η προμετωπίδα που δρα για λογαριασμό του βαθέος "συστήματος" ΕΡΤ, που έλυνε κι έδενε επί χρόνια στο Ραδιομέγαρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: