Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

H Α1 μπάσκετ πάει Conn-X


O OTE είναι «μία ανάσα» απ’ το να πάρει τα δικαιώματα της Α1 μπάσκετ που μέχρι τώρα έδειχνε το TV Μακεδονία. Δηλαδή, το ένα παιχνίδι κάθε εβδομάδα, το ένα παιχνίδι της Α1 κάθε Σάββατο…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και το Conn-X TV μπορεί να κάνει πρεμιέρα στις μεταδόσεις το ερχόμενο Σάββατο με την αναμέτρηση Παναθηναϊκού-Περιστερίου που ήταν να δείξει το TV  Μακεδονία. Ο ΣΚΑΙ παραμένει στο παιχνίδι, έχοντας την πρώτη επιλογή, αλλά το deal, αν αυτό γίνει ίσως σημαίνει κάτι και για την κατάληξη των δικαιωμάτων της Ευρωλίγκα, την τετραετία 2010-14 για την οποία το gazzetta.gr έγραψε αρκετά πριν τις γιορτές πως ο ΟΤΕ φαίνεται να έχει ένα βήμα παραπάνω.
Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν πως το πιο πιθανό είναι το κανάλι του ΟΤΕ να δείχνει από εδώ και πέρα ένα παιχνίδι της Α1 μπάσκετ κάθε αγωνιστική. Και η αρχή, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει το Σάββατο με το Παναθηναϊκός-Περιστέρι.
Φιλικό τουρνουά στα Eurosport
Πολύ καλά φιλικά παιχνίδια έχει το τριήμερο το Eurosport 1. Αλλά και το Eurosport 2. Απόψε, στις 20.30, το Eurosport 2 έχει το Μπεσίκτας-Φίτεσε και αύριο στις 20.25 το Eurosport το Καισερίσπορτ-Αμβούργο.

Δεν συνεχίζει ο ΑΝΤ1 με «Diamond League»
Όλα δείχνουν πως ο ΑΝΤ1 δεν πρόκειται να συνεχίσει (το ερχόμενο καλοκαίρι) με την μετάδοση των μίτινγκ στίβου «Diamond League» που έδειχνε μέχρι πέρυσι (στην μορφή των Γκόλντεν Λιγκ). Σε αυτό το πλαίσιο υπό διαπραγμάτευση είναι και τα αντίστοιχα δικαιώματα (για τις live μεταδόσεις) που είχε η Nova, η οποία τα θέλει, αλλά κάτι τέτοιο ισχύει και για τον ΟΤΕ (Conn-X TV). Θα δούμε τι κατάληξη θα έχει η μάχη. (gazzetta.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: