Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Ποιος "killer";

Μέρες 2004 ζει ξανά ο Παναθηναϊκός. Η ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ, που εκτόξευσε τη διαφορά στο +8, έχει δημιουργήσει κλίμα ευφορίας στο στρατόπεδο της ομάδας που τα βλέπει όλα... πράσινα.

Το +8 εκμηδένισε ωστόσο τις πιθανότητες για την απόκτηση «killer», που παίρνει παράταση πλέον για το καλοκαίρι. Ο Νίκος Νιόπλιας ευχαριστημένος από την απόδοση της αμυντικής του γραμμής στο ματς με τον Αρη, δεν έκρυψε την πεποίθησή του ότι «με αυτούς που έχουμε θα το πάρουμε», ενώ παράλληλα θέλει να αποφύγει το πάθημα του Ολυμπιακού που όταν νίκησε στο ντέρμπι των «αιωνίων», πίστεψε ότι όλα είχαν τελειώσει.

Ο 45χρονος τεχνικός από χθες κιόλας προσπάθησε να προσγειώσει τους παίκτες του, παρά τη διαφορά των 8 βαθμών, με το σύνθημα «τίποτα δεν τελείωσε ακόμα στο πρωτάθλημα».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: