Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Κάνε μια σαρακοστιανή συνταγή και …MISKO!



Η MISKO σας προσκαλεί σ’ ένα μοναδικό διαγωνισμό δημιουργικής νηστίσιμης μαγειρικής με ζυμαρικά για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής και της γευστικής απόλαυσης. Πρωτότυπες, γευστικές, νηστίσιμες, υγιεινές συνταγές θα βραβευθούν και ο μεγάλος νικητής ή νικήτρια που θα δημιουργήσει την πιο νόστιμη συνταγή με ζυμαρικά θα κερδίσει, μετά από τον μεγάλο τελικό, το σπουδαίο βραβείο των 10.000€. Τέσσερις επιλαχόντες/ούσες θα βραβευτούν με το ποσό των 1.000€.

Η MISKO εξελίσσει τον περσινό διαγωνισμό της MisSarakosti που είχε μεγάλη απήχηση στους λάτρεις των ζυμαρικών. Ο διαγωνισμός αυτός της MISKO είναι χαρακτηριστικός της στενής σχέσης της MISKO με τις ελληνικές γεύσεις, την ελληνική παράδοση αλλά και τις διατροφικές συνήθειες της σύγχρονης οικογένειας. Σαρακοστή σημαίνει νόστιμα πιάτα και συνταγές γεμάτες φαντασία με τα ζυμαρικά MISKO που ξετρελαίνουν όλη την οικογένεια.

Καθόλη τη διάρκεια της Σαρακοστής, θα μπορείτε να βρείτε την σειρά με τα 3 βιβλιαράκια που κυκλοφορούν στις πολυσυσκευασίες των ζυμαρικών MISKO με δικές σας συνταγές από τον περσινό διαγωνισμό αλλά και χρήσιμα διατροφικά tips από τον διακεκριμένο διαιτολόγο Κωνσταντίνο Ξένο, για να εμπνευστείτε και να κάνετε τη φετινή Σαρακοστή ξεχωριστή και απολαυστική με την Αγάπη της MISKO.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, μπορείτε να βρείτε στις πολυσυσκευασίες της MISKO και στο ειδικό site που δημιουργήθηκε για το διαγωνισμό: http://www.miskosarakosti.gr.

Ο διαγωνισμός της MISKO θα διαρκέσει μέχρι την 01.05.2010. Βάλτε το μεράκι, τη νοστιμιά, και τη φαντασία σας και στείλτε μας τη συνταγή σας. Καλή επιτυχία!

MISKO πάντα κοντά μας, πάντα με αγάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: